2019. augusztus 7., szerda

MVMT karórák

Kedves Órát Kereső Érdeklődő! Ha minőségi karórát vagy egyéb időmérő eszközt, luxuscikket keres, érdemes az Órabox.hu webshopot felkeresnie. Többek között korrekt áron, egyszerűen vásárolhat MVMT (= Movement) karórákat. Mit érdemes a kedves érdeklődőnek tudnia ezekről az órákról? Ez egy feltörekvő, új karóramárka, ezek az órák modern, minimalista dizájnnal és egyben sportos megjelenéssel bírnak, némi eleganciával fűszerezve. 



Minőségi alapanyagokból állnak, mivel Seiko kvarcszerkezet, nemesacél tok és edzett ásványi üveg felhasználásával készülnek. Bőr vagy fémszíjjal egyaránt kaphatóak, 5 atmoszféra nyomásig vízállók, némelyikük stopperrel, dátum kijelzővel is rendelkezik. Ami viszont mindegyikre igaz, az a 2 éves garancia, de a kiváló minőség miatt a MVMT karórák ennél sokkal hosszabb élettartalommal rendelkeznek. 

Férfi vagy női változatok egyaránt kaphatók, rengeteg stílusból, színből, fajtából lehet válogatni. Ráadásul 20000 forint fölött ingyenes a kiszállítás, illetve a termékek személyesen is átvehetők a Lurdy házban. Az MVMT órák az Ön hűséges időmérő társai lesznek!