2014. július 24., csütörtök

Bramac római tetőcserép akció

A Bramac a hazánkban több mint egy évszázados hagyományokkal rendelkező betoncserép-technológiára építve adott új lendületet a magyar tetőkultúrának. A tartós, időtálló és szép betoncserepek jelképezik a Bramac magyarországi küldetését: a múlt értékeire építve folyamatos fejlesztésekkel és sokoldalú tevékenységgel biztosítani a jövőt.

A Nemzetközi csúcstechnológiákat haladéktalanul vezették be a magyar piacon, ezzel biztosítva a naprakészséget a hazai építészetben. A Cserepem.hu webáruházban, Bramac és Mediterrán márka termékeit lehet megvásárolni.
Pár népszerű építőanyag amit oldalunkon találhat: bramac cserép, bramac merito tetőcserép, bramac reviva tetőcserép, bramac római tetőcserép, bramac tartozék, bramac tetőcserép, coppo tetőcserép, danubia tetőcserép, mediterrán tetőcserép, renova tetőcserép, terrán gerinccserép, terrán rundo tetőcserép, terrán sinus tetőcserép, terrán szegőcserép, terrán szellőzőcserép, terrán tetőcserép.

Abban az esetben, ha weblapunkon nem találná meg amit keres, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén, és segítünk a keresett építőanyag beszerzésében. A Cserepem webáruházat megtalálhatják online az interneten a cserepem.hu oldalon, valamint az alábbi címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás és a megrendelések kezelése hétfőtől - péntekig 7:30-tól 17:00-ig. bővebb információk a weblapon: www.cserepem.hu