2014. július 15., kedd

Mapei termékek webáruháza

Az építőanyagturkáló weblapon, építkezéshez és felújításhoz egyaránt található építőanyagokkal foglalkozunk. Megkerestük az építőanyag gyártók legnagyszerűbb ajánlatait amit honlapunkon közzé teszünk.



 Pár keresett építőanyag amit portálunkon találhat: kerámia tetőcserép, leier kémény, leier toscana tetőcserép, leier tégla, tető faanyag, tondach tetőcserép, ursa ásványgyapot, velux tetőablak , leier térkő, mapei ragasztó,barabás téglakő, baumit vakolat, bramac tetőcserép, cement, geotextília, Mapei vízszigetelés, mediterrán tetőcserép, rockwool multirock, semmelrock térkő, terrán tetőcserép.



 Az építőanyag keresőnket használva tud keresni, az oldalunkon megtalálható építőanyagok között. Abban az esetben, ha nem járna eredménnyel a kereső, vegye fel velünk a kapcsolatot,keressen minket elérhetőségeink egyikén, és segítünk az építőanyag beszerzésében. Ajánlatot is kérhet azonnal az ajánlatkérő formot kitöltve. Az építőanyagturkálót megtalálhatják online az interneten a epitoanyagturkalo.hu oldalon, valamint az következő címen: 2225 Üllő, Pesti út 209. Nyitva tartás és a megrendelések kezelése hétfőtől péntekig 7:30-tól 17:00-ig. bővebb információk az oldalon: www.epitoanyagturkalo.hu